Middelfart Sejlklub har ansøgt om lovliggørende tilladelse til at beholde helårsbade- og bådebroen ud for matr.nr. 3g, Gamborg By, Gamborg.

Helårsbade- og bådebroen er opført med en længde på ca. 50 meter og bredde på 1,2 meter. Broen ender i et brohoved på ca. 20 x 3 meter. Broens højde over daglig vande er 0,8 meter. Broens pæle består af stål foret med PVC ydere rør Ø250 og pæle i galvaniseret stål Ø76,1. Selve brodækket og brohovedet er udført i træ.
Jævnfør bekendtgørelse nr. 232 af 12/03/2007 om bade- og bådebroer kan kommunens afgørelse påklages til Kystdirektoratet. Klageberettiget er adressaten for afgørelsen, Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Ejendomsforeningen Danmark, Fritidshusejernes landsforening samt enhver, der må antages at have en væsentlig individuel interesse i sagen. Klagefristen er 4 uger fra den dag afgørelsen er meddelt eller offentliggjort. Kystdirektoratet kan dog se bort fra fristen, når omstændighederne taler derfor. Rettidig klage har opsættende virkning.