Det bliver et velkendt ansigt, der tiltræder som ny skoleleder på Nørre Aaby Skole fra 1. december 2023. Siden februar 2022 har Klaus Behrendt haft en hverdag som viceskoleleder på skolen, og derfor er han allerede hjemmevant på gangene og i klasselokalerne, når han træder ind i rollen som ny skoleleder. En stilling, et enigt ansættelsesudvalg har peget på ham til at stå i spidsen for.

Klaus Behrendt er uddannet lærer med flere års erfaringer som afdelings- og viceskoleleder. I 2017 tog han en diplomuddannelse i ledelse. Privat bor Klaus Behrendt i Vejle.

Den nye skoleleder ser frem til at stå i spidsen for udviklingen på Nørre Aaby Skole.

- Jeg ser frem til at udvikle skolens retning i tæt samarbejde med medarbejdere, skolebestyrelsen, elever, forældre og vores eksterne samarbejdspartnere. Vores fokus skal være at forme en retning, der bygger på skolens værdier med en international og attraktiv skoleprofil. Her skal især ”playful learning” være fundamentet for et motiverende læringsmiljø. Vi stræber efter at etablere et fælles børnesyn og sikre den faglige fremdrift understøttet af en organisation, der arbejder med kvalitative og kvantitative data, siger fortæller Klaus Behrendt.

Birgit Munk, skolechef i Middelfart Kommune, udtaler:

- Jeg ser med stor forventning frem til samarbejdet med Klaus og den visionære plan, han har for sit arbejde på Nørre Aaby Skole. Hans dedikation og erfaring vil være afgørende for skolens fortsatte udvikling, og jeg er overbevist om, at han sammen med skolens ledelsesteam og medarbejdere vil skabe en dynamisk og inspirerende læringskultur på Nørre Aaby Skole.

I Middelfart Kommune og på Nørre Aaby Skole ser vi frem til at byde Klaus Behrendt velkommen som ny skoleleder.

 

Kontaktoplysninger:

Klaus Behrendt: Telefonnummer 8888 5562 / 2147 4982.