Dette site bruger cookies. Hvis du forsætter på sitet, så accepterer du dette. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies så tryk på følgende link. Accepter ikke cookies

Middelfart Kommune Logo
Bær med sne

Udenlandske statsborgere

Hvis én af parterne/begge ikke er danske statsborgere, skal der fremvises:

  • Dokumentation for lovligt ophold
  • Civilstandattest
  • Pas
  • Fødselsattest
  • Evt. skilsmisse/dødsattest/skifteretsattest på tidligere ægtefælle

Dukumenterne skal legaliseres på forskellig vis afhængig af statsborgerskab. Kontakt altid borgerservice for nærmere information på tlf. 8888 5500.

Er der ønske om at tage ophold i Danmark, skal parterne underskrive §11B erklæring, der godtgør, at parterne er gjort bekendt med udlændingelovens regler om familiesammenføring.

Personer uden lovligt ophold og asylansøgere kan som hovedregel ikke blive gift i Danmark.

Alle parter skal personligt møde op i Borgerservice i god tid inden vielsen. Er begge bosiddende i udlandet, skal der betales for prøvelsen. Pris 870 kr (19. februar 2018)

Sagsbehandlingstiden kan forventes at vare op til 3-4 uger efter dokumenterne er fundet i orden. I sommerperioden kan den være længere.

 

 

Sidst opdateret af Benjamin Runge
19. februar 2018